Voor ontspanning of voor zaken: een heel huis tot uw beschikking

Als u zich wilt ontspannen, genieten van een paar dagen vakantie, een privéfeestje met uw vrienden wil houden, bent u in ons vakantiehuis (met tuin) aan het juiste adres.
Als u een zakelijke bijeenkomst, interactieve seminars of vergaderingen in een rustige sfeer plant, vindt u in ons businesshuis de ideale plek.

8 Tweepersoonskamers met individuele inrichting en een hoogstaand comfort garanderen een rustgevende slaap. De royale wellnessruimte staat borg voor een behaaglijke ontspanning.
Geniet van de gezelligheid en de wooncultuur met de zeer moderne inrichting in onze praktisch uitgeruste gemeenschappelijke ruimtes.

Dankzij het uitgebreide vrijetijdsaanbod en de vele interessante bezienswaardigheden in de nabije en verre omgeving kunt u genieten van het prachtige landschap van de Eifel en de Ardennen in de drielandenregio België-Duitsland-Luxemburg.
Een volledig vakantiehuis in St. Vith, op slechts 200 meter van het stadscentrum en 100 m van het golfterrein, nodigt u voor een verblijf uit.